over

Meijer Solar & Installatietechniek B.V. is gevestigd in Heerenveen. Met een groeiend team van specialisten verzorgen wij de installaties en montages. Er zijn korte lijntjes en er is een goede communicatie. Dit komt de sfeer en de kwaliteit van ons werk ten goede.

Wij zijn trots op onze monteurs. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom hechten wij grote waarde aan ieders welzijn en veiligheid. Alle monteurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en zijn VCA  gecertificeerd.

Duurzaamheid bereiken we samen! Voor kleine en grote projecten staan wij dagelijks klaar om klanten te voorzien bij het verduurzamen van hun woning of bedrijf door het plaatsen van een zonne-energie systemen, airconditioning, laadpalen en CV-installaties. Wij leveren een positieve bijdrage in de transitie naar duurzaamheid. Voor nu, maar ook voor de komende generaties.

Hoe dan?

“In één dag jouw zonnepanelen gemonteerd, geïnstalleerd en werkend!” 

Nadat je volledig bent geïnformeerd en geadviseerd, wil je zo snel mogelijk het voordeel van zonnepanelen ervaren. Bijna altijd schouwen we van te voren de situatie (het legplan) om achteraf geen verrassingen te hebben. Vervolgens maken we een gezamenlijk afspraak wanneer we alles kunnen komen installeren. 

Goed voorbereid gaan we die dag op pad en gaan we pas weer weg wanneer alles naar tevredenheid functioneert.

Duidelijk en wel zo fijn!

kom IN CONTACT MET ONS

Locatie

De Ynfeart 6AB 
8447 GM Heerenveen

Openingstijden

08:00  – 17.00 
Maandag – Vrijdag

Contact

Telefoon: 088 1304 304
Email: info@meijersolar.tech

© Meijer Solar 2024 | KVK 83351361 | Algemene voorwaarden | Website gerealiseerd door Foxibility