Schoonmaken zonnepanelen

Wist u dat het schoonmaken van uw zonnepanelen de prestaties van uw zonne-energiesysteem kan verbeteren? Uit onderzoek is gebleken dat vervuiling op zonnepanelen de energieproductie kan verminderen met wel 5 tot 15 procent. Het is daarom essentieel om uw zonnepanelen regelmatig schoon te maken om de maximale energieopbrengst te behouden.

 

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door het National Renewable Energy Laboratory (NREL) is gebleken dat vervuiling op zonnepanelen kan leiden tot verminderde energieproductie. Het onderzoek toonde aan dat vuil zoals stof, pollen en vogelpoep de opbrengst van zonnepanelen kan verminderen. Het NREL-onderzoek wees ook uit dat zonnepanelen die regelmatig worden schoongemaakt aanzienlijk betere prestaties leveren dan panelen die niet worden schoongemaakt.

 

Een ander onderzoek van de Universiteit van Utrecht wees uit dat het reinigen van zonnepanelen de gemiddelde energieopbrengst met 3,5% verhoogde. Het onderzoek toonde ook aan dat hoe vuiler de panelen waren, hoe meer de prestaties verbeterden na het schoonmaken.

 

Door het schoonmaken van uw zonnepanelen kunt u niet alleen de prestaties van uw systeem verbeteren, maar ook de levensduur van uw panelen verlengen. Vuil en verontreinigingen kunnen ervoor zorgen dat zonnepanelen sneller verslijten en beschadigd raken, waardoor ze minder efficiënt worden en uiteindelijk moeten worden vervangen.

 

Wij bieden een professionele zonnepaneel schoonmaakdienst aan die ervoor zorgt dat uw zonnepanelen weer schoon en helder zijn en optimaal blijven presteren. Onze schoonmaakteams zijn getraind en ervaren in het reinigen van zonnepanelen met behulp van de nieuwste technieken en materialen, waardoor uw zonne-energiesysteem op de beste manier kan blijven werken.

 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om meer te weten te komen over onze zonnepaneel schoonmaakdiensten en hoe wij u kunnen helpen uw zonne-energiesysteem in topconditie te houden.

  kom IN CONTACT MET ONS

  Locatie

  De Ynfeart 6AB 
  8447 GM Heerenveen

  Openingstijden

  08:00  – 17.00 
  Maandag – Vrijdag

  Contact

  Telefoon: 088 1304 304
  Email: info@meijersolar.tech

  © Meijer Solar 2022  | Website gerealiseerd door Foxibility